Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítás

Személyes átvétel
A személyes átvétel boltunk megszünésével együtt sajnos megszűnt! Igyekszünk a jövőben megoldást találni a személyes átvételre de egyenlőre kérjük szíves türelmedet ezzel kapcsolatban. Bármi különleges kérésed felmerül ezzel kapcsolatban, kérlek, hogy keress minket az ügyfélszolgálati telefonszámunkon vagy emailben.

Szállítás futár szolgálattal
A szállítást szerzödőtt partnerünk a GLS futárszolgálata végzi. A megrendelt terméke(ke)t egészen az ajtóig viszik, így kérjük, hogy a megrendelésnél olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot. A GLS munkatársai teljes mértékben felkészültek a járványelyzetet illetően. A cég folyamatos fertőtlenítést, és a helyzetnek megfelelő eljárást ír elő futárainak. 15000 Ft-ig érintésmentes bankkártyás fizetés lehetséges a futárnál.

Ingyenes szállítás lehetősége
15 000 Ft összeg feletti vásárlás esetén a szállítás Magyarország területén belül ingyenes.

Szállítási idő
A raktáron lévő termékeket 3-5 napon belül, az összes többi termék estebén 10-15 munkanapon belül szállítjuk. Előfordulhat, hogy egyes termékeknél bizonyos színekből hiány lép fel. Ez esetben a szállítási idő 8-10 hetet is igénybe vehet. Ebben az esetben mindenképpen tájékoztatjuk az ügyfelet a várható szállítási időről és egyeztetünk a megrendelésről.
Amennyiben a határidő mégsem tartható (pl.: beszállítók leállása)  telefonon vagy e-mailen erről tájékoztatást küldünk az Ügyfélnek.

Szállítási költségek
A szállítás költsége 15 000 Ft rendelési összeg alatt bankkártyás fizetés esetén 990 Ft, utánvéttel 1 390 Ft.